Home > Workshops

Nu ook workshops online

Eveline De Smet
Read More
Van nul kunnen starten, alle materialen ter beschikking, in een leuke sfeer en atelier, Sonja legt het helder uit en telkens kom je fier als een gieter buiten met wat je zélf gemaakt hebt... een aanrader!
Brigitte Verstraete
Read More
Toen ik naar de kennismakingsavond ging had ik Sonja al gewaarschuwd dat ze veel geduld zou moeten hebben met mij. Het was inderdaad nodig en ik ben blij te kunnen delen dat Sonja een supergeduldige, heel lieve dame is met een schat aan vakkennis. Ze legt alles heel goed uit en heeft aandacht voor iedereen.
Dankjewel Sonja !
Ellen Verbeke
Read More
Gestart met een workshop te volgen samen met mijn dochter van 9 jaar📍✂️ daarna nog één, .... kids workshop, telkens voelden wij ons helemaal thuis bij 'ik jou ook"... Wij konden niets, had nog nooit een maaimachine in het echt gezien 😅. Dankzij Sonja hebben wij de microbe te pakken. Het leuke is dat ja na 1 workshop al naar huis gaat met iets dat je zelf gemaakt hebt! Merci Sonja, jij bent echt een toppertje ❤
Katrien Van Gheluwe
Read More
Leuke workshops met prima begeleiding en tips, ook voor beginners zoals ik! Hippe stofjes en alles ter beschikking om creatief te zijn en met een heel mooi resultaat naar huis te kunnen. Mijn zoontje was heel enthousiast met zijn krokodillensweater. ik kom zeker nog terug. Dankjewel Sonja!
Previous
Next